Bootjes2018-03-05T20:08:48+00:00

WAT VOOR BOOTJE KUN JE HUREN BIJ BOATS4RENT?

DIT MAG JE VERWACHTEN VAN JE BOOTJE:

 • veilig, stevig en betrouwbaar
 • makkelijk zelf te varen
 • milieu-vriendelijk
 • ruim genoeg voor max. 6 pers.
 • stevig, betrouwbaar
 • makkelijk te varen
 • milieu-vriendelijk
 • ruimte voor 6 p.

EEN BOOTJE HUREN OM ZORGELOOS ZELF MEE TE VAREN

Bij Boats4rent kun je een bootje huren dat eenvoudig is in de goede zin van het woord. Onze bootjes zijn namelijk heel makkelijk zelf te besturen. Ook als je geen ervaring of vaarbewijs hebt. Voor vertrek krijg je een persoonlijke instructie. Hierin leggen we je het bootje uit en een paar eenvoudige basisregels op het water. Als je je daar aan houdt, hoef je je nergens zorgen over te maken.
De bootjes zijn stevig en veilig en ruim genoeg voor zes personen en wat bagage. De elektromotor is stil, uitstootvrij, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. En je hebt altijd voldoende groene stroom in de accu’s.
Zo kun jij zorgeloos genieten van je gezelschap en van al het moois dat de Amsterdamse grachten te bieden hebben.

Bootje Huren Amsterdam Boatsrent
Amsterdam Bootje Huren Boatsrent

EEN BOOTJE OM ZORGELOOS ZELF TE VAREN

Bij Boats4rent kun je een bootje huren dat eenvoudig is in de goede zin van het woord. Onze bootjes zijn heel makkelijk zelf te besturen, ook zonder ervaring of vaarbewijs. In een persoonlijke instructie voor vertrek leggen we je het bootje uit en een paar eenvoudige basisregels. Als je je daar aan houdt, hoef je je nergens zorgen over te maken.
De bootjes zijn stevig en veilig en ruim genoeg voor zes personen plus wat bagage. De elektromotor is stil, uitstootvrij, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. En je hebt altijd voldoende groene stroom in de accu’s.
Zo kun jij zorgeloos genieten van je gezelschap en de prachtige Amsterdamse grachten.

Bootje Huren Amsterdamse Grachten Boats4rent

KAART, SCHUIMKUSSENTJES EN ZWEMVESTEN INBEGREPEN BIJ HET HUREN VAN JE BOOTJE

Wat zijn mooie routes? Wat zijn de hoogtepunten onderweg? Waar kun je een korte pauze houden? De antwoorden op deze vragen -en meer- vind je op een grote gelamineerde kaart die je van ons meekrijgt.

Verder zijn er voor alle opvarenden schuimkussentjes en zwemvesten aan boord. Het is aan jullie of je die wilt dragen.

Boats4rent Bootje Huren Amsterdamse Grachten

KAART, SCHUIMKUSSENTJES EN ZWEMVESTEN INBEGREPEN BIJ HUREN VAN JE BOOTJE

Wat is een mooie route? Welke hoogtepunten zijn er onderweg te zien? Waar kun je een korte pauze houden? De antwoorden op deze vragen -en meer- vind je op onze grote gelamineerde waterkaart.

Verder zijn er voor alle opvarenden schuimzitjes en zwemvesten aan boord.

WAT HOEF JE NIET  TE VERWACHTEN ALS JE BIJ ONS EEN BOOTJE KOMT HUREN?

 • luxe

Net als een Tesla hebben onze bootjes een elektrische aandrijving en een aluminium casco. Maar daar houdt de vergelijking wel mee op. Je mag bij ons zeker een stille, schone en milieuvriendelijke boot verwachten. Ook krijg je gratis isolerende schuimzitjes mee. Maar verwacht verder geen luxe voor de voordeligste tarieven van Amsterdam.

 • snelheid

Verwacht ook geen snelle of krachtige boot. De officiële snelheidslimiet op de Amsterdamse grachten is slechts 6 km/u. En onze boten zitten daar net onder (rond de 5 km/u), wat neerkomt op loopsnelheid. Daarbij heb je alle gelegenheid om je ogen onderweg goed de kost te geven. En in een paar uur kun je zeker een mooie route over de Amsterdamse grachten varen.

 • Liever een andere boot huren?

Je kunt bij ons dus een open bootje huren om zelf te varen. Als je liever een gedeeltelijk overdekt bootje huurt, kun je terecht bij Boaty Bootverhuur in Amsterdam Zuid. Voor andere soorten huurboten (groter en luxueuzer, met een kapitein) kun je ook contact met ons opnemen. Dan verwijzen we je graag door naar goede en betaalbare collega’s. Ook kun je een kijkje nemen op de Rondvaartvergelijker.

 • voordeligste tarieven
  RESERVEER NU!
  persoonlijke service