ONZE CORONA / COVID-19 POLICY

ONZE CORONA / COVID-19 POLICY

BELANGRIJK: lees onze Corona-policy hieronder

We hebben onze werkwijze en voorwaarden aangepast n.a.v. de landelijke RIVM-richtlijnen om besmetting en verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Bovendien houden wij ons aan de regels van de regionale en lokale autoriteiten. Neem s.v.p. even de tijd om ons beleid goed te lezen. 

Bijzonderheden vanwege Corona:

  • contactloze afhandeling

  • personeel houdt 1,5 meter afstand

  • extra goede schoonmaak
  • gratis afzeggen bij Corona
  • contactloze afhandeling
  • personeel houdt 1,5 meter afstand

  • grondige schoonmaak
  • tegoed bij Corona

Houd te allen tijde 1,5 meter afstand

Wij blijven ons best doen om je een goede persoonlijke service te bieden. Maar dan wel van 1,5 meter afstand. We vragen jou om dat te respecteren en dat zelf ook naar iedereen te doen:
– andere boten op de grachten;
– andere gasten op onze steiger;
– onze medewerkers. 

Wil je een nieuwe reservering maken?

Wil je vandaag varen? Bel ons dan!
Als je voor een andere dag wilt reserveren, dan kan dat online.
Als je vanwege Corona niet kunt komen varen en op tijd afzegt, mag je je gemaakte reservering gratis verzetten (zie hieronder voor de voorwaarden). 

Wij nemen geen contant geld aan

Als je bij ons online reserveert, is de betaling al inbegrepen. Lastminute-reserveringen per telefoon of ter plaatse kunnen alleen worden betaald met een creditcard, bankpas of mobiele telefoon.

(Verdenking op) Corona?

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je je geld kwijt bent als je vanwege Corona niet kan komen varen. Er zijn twee opties:
1) Heb jij of iemand anders van je bemanning verschijnselen van Corona? Neem dan je verantwoordelijkheid en zeg je boothuur zelf af. Als je meer dan 3 uur voor het begin van je boothuur afzegt, krijg je van ons een tegoed voor een andere keer varen. Dat tegoed is een jaar lang geldig en ook overdraagbaar aan iemand anders. Korter dan 3 uur van tevoren afzeggen, is voor eigen risico. Dan krijg je dus géén tegoed.
2) Als wij onverhoopt je boothuur moeten afzeggen vanwege Corona, of door overheidsmaatregelen die ons daar toe dwingen, dan krijg je je geld terug

Hygiëne

We maken onze boten goed schoon voor elke vaartocht. Daarnaast raden we je aan om zelf desinfecterende handgel of doekjes mee te nemen.

Grachten gewoon open

De grachten -ook die in het centrum- zijn gewoon open, ook in de weekenden. Dus je kunt gewoon een mooie vaartocht door Amsterdam maken! 

Disclaimer

1) Dit tijdelijke Corona-beleid zoals hierboven vermeld heeft voorrang op alle andere informatie op onze website en onze algemene voorwaarden. Bij strijdigheid gelden dus bovenstaande regels.
2) We hopen op je begrip dat onze bootverhuur afhankelijk is van het overheidsbeleid, dat de situatie kan veranderen en dat wij onze werkwijze waar nodig blijven aanpassen. 

Wil je een reservering maken?

Voor vandaag: bel ons!
Voor een andere dag: boek online!

Heb je een vraag?

Bel ons
Mail ons

Nu je bootje reserveren?

Voor vandaag: bel ons!
Voor een andere dag: boek online!

Vragen?

Bel ons
Mail ons
Terug naar de Home Page