ONZE CORONA / COVID-19 POLICY

ONZE CORONA / COVID-19 POLICY

BELANGRIJK: lees onze Corona-policy hieronder

We hebben onze werkwijze en voorwaarden aangepast n.a.v. de landelijke RIVM-richtlijnen om besmetting en verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Bovendien houden wij ons aan de regels van de regionale en lokale autoriteiten. Neem s.v.p. even de tijd om ons beleid goed te lezen. 

Bijzonderheden vanwege Corona:

 • 1,5 meter afstand
 • LET OP MAX. GROEPSGROOTTE!

 • kans op boete bij overtreden Corona-regels
 • geen cash betalingen
 • extra goede schoonmaak
 • gratis afzeggen bij Corona
 • 1,5 meter afstand
 • LET OP MAX. GROEPSGROOTTE!
 • kans op boete bij overtreding
 • geen cash betalingen
 • grondige schoonmaak
 • tegoed bij Corona

Maximaal aantal personen

Vanaf zaterdag 5 juni is de maximaal toegestane groepsgrootte:
* in de meeste gevallen maximaal 4 personen per boot;
* alleen personen uit één huishouden mogen met 5 of 6 personen op een boot.

Kans op boete als je je niet aan de regels houdt

Je kunt op het water benaderd worden voor een controle door handhavers van de gemeente of de waterpolitie. Als je je niet aan de regels houdt, kun je een boete van € 95,- per opvarende krijgen.

Houd te allen tijde 1,5 meter afstand

Wij blijven ons best doen om je een goede persoonlijke service te bieden. Maar dan wel van 1,5 meter afstand. We vragen jou om dat te respecteren en dat zelf ook naar iedereen te doen:
– andere boten op de grachten;
– andere gasten op onze steiger;
– onze medewerkers. 

Wij nemen geen contant geld aan

Als je bij ons online reserveert, is de betaling al inbegrepen. Lastminute-reserveringen per telefoon of ter plaatse kunnen alleen worden betaald met een creditcard, bankpas of mobiele telefoon.

Wil je een nieuwe reservering maken?

Wil je vandaag varen? Bel ons dan! Als je voor een andere dag wilt reserveren, dan kan dat online.
Als je vanwege Corona niet kunt komen varen, mag je je gemaakte reservering gratis verzetten, of krijg je je geld terug (zie hieronder voor de voorwaarden). 

(Verdenking op) Corona?

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je je geld kwijt bent als je vanwege Corona niet kan komen varen. Er zijn twee opties:
1) Heb jij of iemand anders van je bemanning verschijnselen van Corona? Neem dan je verantwoordelijkheid en zeg je boothuur gratis af. Dan krijg je van ons een tegoed voor een andere keer varen. Dat tegoed is een jaar lang geldig en ook overdraagbaar aan iemand anders.
2) Als wij onverhoopt je boothuur moeten afzeggen vanwege Corona, of door overheidsmaatregelen die ons daar toe dwingen, dan krijg je je geld terug

Hygiëne

We maken onze boten goed schoon voor elke vaartocht. Daarnaast raden we je aan om zelf desinfecterende handgel of doekjes mee te nemen.

Centrumgrachten gewoon open

De grachten in het centrum zijn gewoon open, ook in de weekenden. Dus je kunt gewoon een mooie vaartocht door het centrum maken! 

Disclaimer

1) Dit tijdelijke Corona-beleid zoals hierboven vermeld heeft voorrang op alle andere informatie op onze website en onze algemene voorwaarden. Bij strijdigheid gelden dus bovenstaande regels.
2) We hopen op je begrip dat onze bootverhuur afhankelijk is van het overheidsbeleid, dat de situatie kan veranderen en dat wij onze werkwijze waar nodig blijven aanpassen. 

Wil je een reservering maken?

Voor vandaag: bel ons!
Voor een andere dag: boek online!

Heb je een vraag?

Bel ons
Mail ons

Nu je bootje reserveren?

Voor vandaag: bel ons!
Voor een andere dag: boek online!

Vragen?

Bel ons
Mail ons
Terug naar de Home Page