Routes2018-07-06T10:48:42+00:00

MOOIE VAARROUTES OVER DE AMSTERDAMSE GRACHTEN

MET BOATS4RENT ZIE JE DE AMSTERDAMSE GRACHTEN OP HUN MOOIST:

 • persoonlijke uitleg
 • route-suggesties
 • goede waterkaart
 • gunstige locatie
 • persoonlijke uitleg
 • route-suggesties
 • goede waterkaart
 • gunstige locatie

ZO VEEL TE ONTDEKKEN MET JE EIGEN FLUISTERBOOT

Of je nu Amsterdammer bent of van buiten de stad komt, varen op de Amsterdamse grachten is en blijft voor iedereen een belevenis!
Je kunt bij Boats4rent een bootje huren voor een dagdeel of een hele dag. Een dagdeel van drie uur is al voldoende om een prachtige route te varen over een paar van de mooiste grachten en een stuk Amstel. Als je nog meer wilt zien, of het wat rustiger aan wilt doen, kun je ervoor kiezen om een sloep te huren voor een periode van vier uur. Of zelfs voor een hele dag (max. tien uur).

Fluisterboot Huren Amsterdamse Grachten Boats4rent
Fluisterboot Huren op de Amsterdamse Grachten Boats4rent

ZO VEEL TE ZIEN MET EEN FLUISTERBOOT OP DE GRACHTEN

Of je nu Amsterdammer bent, of van buiten de stad komt: varen op de Amsterdamse grachten is voor iedereen een belevenis!
Je kunt bij Boats4rent een bootje huren voor een dagdeel of een hele dag. Een dagdeel van drie uur is al voldoende om een prachtige route te varen over een paar van de mooiste grachten en een stuk Amstel. Als je nog meer wilt zien of het wat rustiger aan wilt doen, dan kun je ervoor kiezen om een sloep te huren voor een periode van vier uur. Of zelfs voor een hele dag (max. tien uur).

1

jouw bootje

165+

grachten

1680+

bruggen

2500+

woonboten

oneindig

veel te zien

0
your canal boat
0+
canals
0+
bridges
0+
houseboats
0endless
sightseeing
Fluisterboot huren Amsterdam Boats4rent

HOE VIND JE DE WEG MET JOUW FLUISTERBOOT?

Op het eerste gezicht lijken veel Amsterdamse grachten nogal op elkaar. Toch is het niet ingewikkeld om de weg te vinden. Zeker met de juiste hulp. En die krijg je van ons!
Je krijgt van ons namelijk een grote gelamineerde kaart van de Amsterdamse grachten. Deze kaart bevat route-suggesties en andere nuttige informatie. Voor vertrek leggen we deze graag persoonlijk aan je uit. Daarna is het aan jou: volg je ons advies of trek je liever je eigen plan?

HOE VIND JE DE WEG MET JOUW FLUISTERBOOT?

Op het eerste gezicht lijken veel Amsterdamse grachten nogal op elkaar. Toch kun je gemakkelijk een mooie route varen. Daar helpen wij je graag bij!
Je krijgt van ons een grote gelamineerde kaart van de Amsterdamse grachten mee. Deze kaart bevat route-suggesties en andere nuttige informatie. Voor vertrek leggen we deze graag persoonlijk aan je uit. Daarna is het aan jou: volg je ons advies of trek je liever je eigen plan?

Fluisterbootje huren Amsterdam Boats4rent

WAAR KUN JE HEEN VAREN MET JOUW FLUISTERBOOT?

De Brouwersgracht is verkozen tot mooiste gracht van Amsterdam. Vanaf onze ligplaats ben je daar in minder dan 10 minuten. En vanaf de Brouwersgracht vaar je zo de vier hoofdgrachten op: de Prinsengracht, de Keizersgracht, de Herengracht en het Singel.

Bijna alle Amsterdamse grachten en ook de Amstel zijn bevaarbaar met onze fluisterboten. Voor je eigen veiligheid zijn alleen het IJ, de Kostverlorenvaart en de Nieuwe Herengracht streng verboden gebied voor alle huurbootjes.

Amsterdam Fluisterboot Huren Boats4rent

WAAR KUN JE VAREN MET JOUW FLUISTERBOOT?

De mooiste gracht van Amsterdam is de Brouwersgracht. Vanaf onze ligplaats ben je daar binnen 10 minuten. En vanaf de Brouwersgracht vaar je zo de vier hoofdgrachten op: Prinsengracht, Keizersgracht, Herengracht en Singel.

Bijna alle Amsterdamse grachten en de Amstel zijn bevaarbaar met onze fluisterboten. Alleen het IJ, de Kostverlorenvaart en de Nieuwe Herengracht zijn vanwege de veiligheid streng verboden voor alle huurbootjes.

Amsterdam Fluisterboot Huren Boats4rent
 • voordeligste tarieven
  RESERVEER NU!
  persoonlijke service
 • RESERVEER NU!
  voordeligste tarieven
BOOK NOW!
   best rates in town