LOCATIE BOATS4RENT

Een bootje / sloep huren direct naast het Westerpark: leuk en centraal gelegen

Boats4rent ligt vlakbij de Amsterdamse binnenstad, aan het ‘Cultuurpark Westergasfabriek’ (ook bekend onder de naam ‘Westerpark’). Je vind ons op de drijvende steiger in het water naast de Bakkerswinkel op de Polonceaukade 1 (zie Google Maps op deze pagina).

Bij het oversteken van de groene metalen brug tussen de Haarlemmerweg en het park zie je de steiger van Boats4rent aan de linkerkant liggen. Het leuke gebouwtje op de hoek is de Bakkerswinkel. Als je hier omheen loopt, kom je langs hun ‘meeneemwinkel‘; ideaal om eten en drinken voor op de boot in te slaan.

Bootverhuur vlakbij centrum van Amsterdam

Vanuit onze ligplaats naast de Westergasfabriek ben je binnen tien minuten varen op de Brouwersgracht, onlangs gekozen tot mooiste gracht van Amsterdam. Vanaf de Brouwersgracht ben je met je sloep ook zo op de bekendste andere grachten (Prinsen-, Keizers- en Herengracht en Singel) of in de Jordaan.

Hoe kom je bij onze bootverhuur?

We raden je aan (indien mogelijk) met de fiets of lopend naar Boats4rent te komen. Vanaf Amsterdam Centraal Station is bus 21 (halte Haarlemmerplein) het handigst. Je kunt vanaf Amsterdam CS ook een leuke wandeling maken, over de Haarlemmerdijk en door een stukje Westerpark. Tram 3 (halte Haarlemmerplein) en tram 10 (halte Van Limburg Stirumplein) stoppen ook vlakbij. Je auto parkeer je het makkelijkst bij Q-Park Westerpark. Op zondag is parkeren op straat gratis.

Westergasfabriek heeft veel te bieden vóór of na het varen

De Westergasfabriek barst van de creativiteit en de leuke horecagelegenheden. Zo zijn er onder meer brouwerij Troost, bioscoop het Ketelhuis, café-restaurant Pacific Park en diverse markten. En gewoon lekker in het park chillen kan natuurlijk ook! Op de website van de Westergasfabriek vind je een goed overzicht van alle attracties en activiteiten.