Reserveringen

JE SLOEPHUUR IN AMSTERDAM RESERVEREN

Bij Boats4rent kun je alleen open bootjes huren. Dat is alleen leuk als het niet te koud is en niet regent. Daarom zijn wij GESLOTEN VAN HALF OKTOBER TOT BEGIN MAART. Gedurende de wintermaanden raden we je aan om te varen met een overdekte en/of verwarmde boot. ONDERSTAANDE BOOTTOCHTEN ZIJN OOK LEUK IN DE WINTER.

Uiteraard ben je vanaf begin maart 2019 weer van harte welkom om een open bootje te huren bij Boats4rent. Onderaan de pagina kun je NU AL RESERVEREN VOOR HET VAARSEIZOEN 2019. Altijd handig om alvast te doen. Mocht het weer tegen die tijd tegenvallen, dan mag je tot 24 uur van tevoren gratis je reservering verschuiven naar een andere datum.

DE BESTE VAARTOCHTEN OVER DE AMSTERDAMSE GRACHTEN TIJDENS DE KOUDE MAANDEN

Rondvaart Amsterdamse Grachten

Standaard rondvaarten door Amsterdam kun je maken op een grote overdekte boot met schipper en audiogids. In een tocht van circa een uur krijg je heel wat hoogtepunten van de grachten te zien.

Hop on Hop Off Rondvaart Amsterdam

De uitgebreide versie van een standaard rondvaart is de hop on hop off rondvaart. Daarbij mag je een hele dag zo veel varen als je wilt en onbeperkt op- en afstappen op de vele haltes in het centrum.

Rondvaart Amsterdam met Pizza of Pannekoeken of luxe Diner

Een heerlijke manier om een kille winteravond door te brengen, is een rondvaart door Amsterdam met lekker eten aan boord. De mogelijkheden zijn pannekoeken, pizza of een driegangenmenu.

Sloep of salonboot huren in Amsterdam

Je kunt ook je eigen sloep of salonboot huren om met een groep een mooie (geheel of gedeeltelijk overdekte) vaartocht over de grachten te maken. Je wordt dan gevaren door een echte schipper en kunt er catering bij bestellen.

Prive luxe boot huren in Amsterdam

Dit is de luxe variant van de privé vaartocht over de Amsterdamse grachten: prachtige exclusieve boten, met de lekkerste catering en de beste persoonlijke service aan boord.

RESERVEER NU BIJ BOATS4RENT VOOR HET KOMEND VAARSEIZOEN (VANAF 15 MAART 2019)

Hieronder kun je alvast je sloep reserveren voor het nieuwe vaarseizoen, vanaf 15 maart 2019. Uiteraard kun je ook alvast je bootje reserveren voor Koningsdag 2019 (27 april) en de Gay Pride 2019 (2 augustus).

Gebruik je je mobiele telefoon? Houd hem dan in de LANDSCHAPSMODUS (liggend dus 😉 om je reservering te maken.