JOUW BOOTJE IN AMSTERDAM

Een makkelijk en veilig bootje huren

Fluisterbootjes zijn de specialiteit van Boats4rent. De bootjes die je bij ons kunt huren, hebben een vergunning en een verzekering voor max. 6 personen per boot. Dat is vergelijkbaar met een kleine sloep.

Ook als je geen ervaring hebt, kun je met een gerust hart een bootje bij ons huren. Boats4rent heeft stevige en veilige bootjes, die na een korte instructie heel makkelijk zelf te varen zijn.

Alles is inbegrepen bij het huren van onze elektrische bootjes

Je hoeft je bij onze bootverhuur geen zorgen te maken over je brandstofverbruik en over het milieu. Wij zorgen ervoor dat je stil en uitstootvrij door Amsterdam vaart, dankzij een elektromotor en altijd voldoende groene stroom in de accu’s.

Bij het huren van je fluisterbootje krijg je bovendien een goede waterkaart van Amsterdam, zwemvesten in de gewenste maten en isolerende schuimzitjes mee.

Onze tarieven zijn de laagste van Amsterdam en je kunt online reserveren.

Zoek je een ander soort boot om te huren?

Wij van Boats4rent hebben alleen open fluisterbootjes om zelf mee door Amsterdam te varen. Wil je liever een fluisterbootje met een gedeeltelijke overkapping? Dan kun je terecht bij onze collega’s van Boaty Bootverhuur in Amsterdam Zuid. Voor een salonboot of grote sloep met kapitein raden we onze collega’s van Sloepvrienden aan. Alles over andere rondvaarten in Amsterdam vind je bij de Rondvaartvergelijker.