BOOTJES

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN ONZE BOOTJES?

 • veilig, stevig en betrouwbaar
 • makkelijk zelf te varen
 • milieu-vriendelijk
 • ruim genoeg voor max. 6 pers.
 • stevig, betrouwbaar
 • makkelijk te varen
 • milieu-vriendelijk
 • ruimte voor 6 p.

ZORGELOOS VAREN

Onze bootjes zijn eenvoudig in de goede zin van het woord. Ze zijn heel makkelijk zelf te besturen. Ook als je geen ervaring of vaarbewijs hebt. Voor vertrek krijg je een persoonlijke instructie. Hierin leggen we je het bootje uit en een paar eenvoudige basisregels op het water. Als je je daar aan houdt, hoef je je nergens zorgen over te maken.
De bootjes zijn stevig en veilig en ruim genoeg voor zes personen en wat bagage. De elektromotor is stil, uitstootvrij, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. En je hebt altijd voldoende groene stroom in de accu’s.
Zo kun jij zorgeloos genieten van je gezelschap en van al het moois dat de Amsterdamse grachten te bieden hebben.

Bootje Huren Amsterdam Boatsrent
Amsterdam Bootje Huren Boatsrent

ONTSPANNEN EN ZORGELOOS VAREN

Onze bootjes zijn eenvoudig in de goede zin van het woord. Ze zijn heel makkelijk zelf te besturen, ook zonder ervaring of vaarbewijs. In een persoonlijke instructie voor vertrek leggen we je het bootje uit en een paar eenvoudige basisregels. Als je je daar aan houdt, hoef je je nergens zorgen over te maken.
De bootjes zijn stevig en veilig en ruim genoeg voor zes personen plus wat bagage. De elektromotor is stil, uitstootvrij, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. En je hebt altijd voldoende groene stroom in de accu’s.
Zo kun jij zorgeloos genieten van je gezelschap en de prachtige Amsterdamse grachten.

Bootje Huren Amsterdamse Grachten Boats4rent

ALLES WAT JE NODIG HEBT, IS INBEGREPEN

Wat zijn mooie routes? Wat zijn de hoogtepunten onderweg? Waar kun je een korte pauze houden? De antwoorden op deze vragen -en meer- vind je op een grote gelamineerde kaart die je van ons meekrijgt.

Verder zijn er voor alle opvarenden schuimkussentjes en zwemvesten aan boord. Het is aan jullie of je die wilt dragen.

Reserveer nu mijn bootje!
Boats4rent Bootje Huren Amsterdamse Grachten

ALLES WAT JE NODIG HEBT, IS INBEGREPEN

Wat is een mooie route? Welke hoogtepunten zijn er onderweg te zien? Waar kun je een korte pauze houden? De antwoorden op deze vragen -en meer- vind je op onze grote gelamineerde waterkaart.

Verder zijn er voor alle opvarenden schuimzitjes en zwemvesten aan boord.

Reserveer nu mijn bootje!

WAT HOEF JE BIJ ONS NIET TE VERWACHTEN?

 • luxe

Net als een Tesla hebben onze bootjes een elektrische aandrijving en een aluminium casco. Maar daar houdt de vergelijking wel mee op. Je mag bij ons zeker een stille, schone en milieuvriendelijke boot verwachten. Ook krijg je gratis isolerende schuimzitjes mee. Maar verwacht verder geen luxe voor de voordeligste tarieven van Amsterdam.

 • snelheid

Verwacht ook geen snelle of krachtige boot. De officiële snelheidslimiet op de Amsterdamse grachten is slechts 6 km/u. En onze boten zitten daar net onder (rond de 5 km/u), wat neerkomt op loopsnelheid. Daarbij heb je alle gelegenheid om je ogen onderweg goed de kost te geven. En in een paar uur kun je zeker een mooie route over de Amsterdamse grachten varen.

 • Heb je liever een ander soort boot?

Je kunt bij ons dus een open bootje huren om zelf te varen. Als je liever een gedeeltelijk overdekt bootje huurt, kun je terecht bij onze buren van Boaty Bootverhuur.
Voor andere soorten huurboten (groter en luxueuzer, met een schipper) verwijzen we je graag door onze goede en betaalbare collega’s van Sloepvrienden, E-boats en Boot Huren Amsterdam. Een compleet overzicht van alle mogelijkheden vind je op de Rondvaartvergelijker.