BOOTVERHUUR AMSTERDAM

Vanaf de voordeligste bootverhuur van Amsterdam maak je de mooiste tochten over de Amstel en de grachten!

Nu mijn bootje reserveren >>

BOOTVERHUUR AMSTERDAM

Amsterdam Bootverhuur

Bootverhuur aan zuidkant centrum Amsterdam

Wil je goedkoop een bootje huren in Amsterdam? Vanaf een goed bereikbare locatie, vanwaar je prachtige routes over de Amstel en de Amsterdamse grachten kan varen, óf juist de stad uit? Dan ben je bij ons letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres!

Nu mijn bootje reserveren >>
Bootverhuur Amsterdam

Amsterdam bootverhuur Boats4rent

 • ligplaats aan zuidkant centrum
 • prachtige routes door de stad

 • makkelijk en ontspannen zelf varen
 • persoonlijke service
 • ruim 4,5 sterren op Tripadvisor & Google
 • laagste tarieven van Amsterdam
 • ligplaats zuidkant centrum
 • prachtige routes door de stad
 • makkelijk en ontspannen zelf varen
 • persoonlijke service

 • ruim 4,5 sterren op Google & Tripadvisor
 • laagste tarieven van Amsterdam
Nu reserveren >>
Bootverhuur Amsterdam

Waar ligt onze bootverhuur?

Waar ligt onze bootverhuur?

Je vindt onze bootverhuur op een prachtige en goed bereikbare plek: direct naast Hotel Okura in het populaire stadsdeel De Pijp.

Vanaf onze ligplaats hebben we vier verschillende routes uitgewerkt die je meekrijgt op een grote gelamineerde kaart: één over de Amstel en de klassieke grachtengordel, één over de Amstel en het oostelijk centrum (o.a. langs Artis en Nemo) en één net buiten het centrum door Oud Zuid en Oud West. En ook een route die over de Amstel juist helemaal de stad uit gaat, om de rust op te zoeken en bij mooi weer lekker te zwemmen.

Voordeligste bootverhuur van Amsterdam

Boats4rent is de voordeligste bootverhuur van Amsterdam.
Een dagdeel (3 of 4 uur) varen kan bij ons al vanaf €79.

Boats4rent is de voordeligste bootverhuur van Amsterdam. Een dagdeel (3 of 4 uur) varen kan bij ons al vanaf €79.

tijdsperiode ma-vr zat-zon
3 u. varen ochtend (start 9.00-10.30) 79 79
4 u. varen ochtend (start 9.00-10.30) 89 95
3 u. varen middag (start 10.45-15.30) 89 99
4 u. varen middag (start 10.45-15.30) 99 115
3 u. varen avond (start na 15.30) 89 89
4 u. varen avond (start na 15.30) 99 105
Hele dag regulier tarief (max. 10 uur) 179 219
Koningsdag hele dag (9.00 - 19.00) 300 300
Gay Pride hele dag (8.30 - 20.00)  279 279
Nu boeken >>
Bootverhuur Amsterdam Centrum Boats4rent
Amsterdam Bootverhuur prive grachten

Hoe kom je bij onze bootverhuur?

Onze steiger ligt aan de Jozef Israelskade naast Hotel Okura. Omdat de steiger geen huisnummer heeft, is het voor je nagivatie handig om het adres van het hotel te gebruiken: Ferdinand Bolstraat 333.

Vanuit de zuidelijke grachtengordel, De Pijp, Rivierenbuurt en Museumplein kun je prima lopen. Vanuit de meeste andere stadsdelen is fietsen handig, of een Uber/taxi. De Noord-Zuidlijn (metro 52, uitstappen De Pijp/uitgang Ceintuurbaan) is de snelste optie als je vanuit Noord, CS of station Zuid komt. Trams 3, 4, 12 en 24 stoppen ook in de buurt. Parkeren kan tegenover ons op straat (Amstelkade 130-140) of op ruim 10 minuten lopen bij de Flowparking (Gelrestraat 2).

Bootverhuur Amsterdam Centrum Zuid Boats4rent

Volop gezelligheid in de buurt

De Pijp is één van de levendigste en geliefdste buurten van Amsterdam. Er is van alles te doen vóór of na het varen. Op loopafstand liggen o.a. de beroemde Albert Cuyp markt, het relaxte Sarphatipark en de Heineken Experience. Qua horeca is de keuze bijna onbegrensd: zo’n beetje alle soorten café’s en restaurants zijn op loopafstand te vinden. Ook shopping-liefhebbers komen aan hun trekken: voor grotere ketens moet je aan de Ferdinand Bolstraat zijn en voor unieke kleine winkeltjes in de kleine zijstraatjes van de Pijp.
Ook het Museumplein (met o.a. Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Moma, Concertgebouw en openluchtmarkten) ligt op loopstand van onze bootverhuur.

Bootverhuur Amsterdam Centrum Zuid Boats4rent

Wat zeggen onze gasten?

Onze gasten zijn erg enthousiast over Boats4rent.
Vele honderden van hen hebben een review geschreven op Google of op Tripadvisor.
Gemiddeld geven ze hun ervaring ruim 4,5 sterren.

Onze gasten zijn erg enthousiast over Boats4rent. Vele honderden van hen hebben een review geschreven op Google of op Tripadvisor. Gemiddeld geven ze hun ervaring ruim 4,5 sterren.

Nu mijn bootje huren >>
Bootverhuur Amsterdam Centrum Boats4rent

Veelgestelde vragen over de locatie van onze boot verhuur

Ja, dat klopt! Van 2013 tot 2020 lag onze boot verhuur in stadsdeel Westerpark, direct naast de Westergasfabriek en de Bakkerswinkel. Daar moesten we tijdelijk weg vanwege bouwwerkzaamheden van de gemeente. Gelukkig hebben we een andere goed gelegen locatie gevonden.

Nee, wij hebben op dit moment (tijdelijk) geen bootverhuur meer in Westerpark. Wegens werkzaamheden door de gemeente moesten we onze plek aan het Westerpark tijdelijk verlaten. Als de gemeente haar werkzaamheden heeft afgerond, hopen we onze bootverhuur weer terug te verhuizen naar het Westerpark.

Onze bootverhuur ligt aan de Jozef Israëlskade aan de voet van hotel Okura. Onze steiger heeft geen huisnummer. Het is daarom handig voor je navigatie het adres van het hotel te gebruiken: Ferdinand Bolstraat 333. Ga niet het hotel in, maar kom rechtstreeks naar de steiger. Zorg s.v.p. wel dat je vooraf reserveert. Dan staan wij voor je klaar op onze steiger.

We liggen aan de zuidkant van het centrum in stadsdeel De Pijp.

Het makkelijkst en het snelst is metro 52 (de Noord-Zuidlijn). Stap uit bij halte De Pijp, neem de uitgang Ceintuurbaan en loop in vijf minuten naar onze bootverhuur.

Zeker, dat kan direct bij ons aan de overkant van het water: aan de Amstelkade 130-140. Als je de hele dag in Amsterdam blijft, is het voordeliger om in de Flow Parking te parkeren (Gelrestraat 2).

Ja, onze bootverhuur ligt aan het fietspad van de Jozef Israëlskade. Er staan voldoende fietsenrekken direct bij onze ligplaats.

De metro 52 (Noord-Zuidlijn) en de trams 3, 4, 12 en 24 hebben haltes op loopafstand.

De ene kant op is het 20 minuten varen naar het Rijksmuseum. De andere kant op is het een kwartiertje varen naar de Amstel en nog eens een kwartiertje naar het Amstel hotel. In een dagdeel van 3 of 4 uur kun je altijd een mooie route door het centrum varen.

Aan jou de keuze: je kunt een route van ons uitkiezen, of zelf een route verzinnen. Wij hebben mooie centrumroutes over de Amsterdamse grachten en de Amstel voor je uitgewerkt. Die leggen we je voor vertrek graag persoonlijk uit. De routes zijn ook duidelijk ingetekend op de grote gelamineerde kaart die je van ons mee krijgt.

Nee, wij hebben helaas geen WC bij onze steiger. We raden we dus aan op weg naar onze bootverhuur nog even ergens naar de WC te gaan. Uiteraard kun je tijdens je vaartocht ook even ergens aanmeren voor een toiletbezoek.

De dichtstbijzijnde winkel om eten en drinken voor onderweg in te slaan is de Albert Heijn op het Cornelis Troostplein, op een paar minuten lopen van onze bootverhuur.

* shoppen of slenteren op de Albert Cuypmarkt
* naar het Museumplein
* chillen in het Sarphatipark
* de Heineken Experience bezoeken
* iets eten of drinken op de vele terrasjes in De Pijp
* naar de film bij Rialto

Zeker, keuze genoeg! Leuke horeca op loopafstand vind je o.a. op het Van der Helstplein, in de Eerste van der Helststraat, in de Maasstraat, in de Scheldestraat, in de Ferdinand Bolstraat, op het Gerard Douplein en op het Heinekenplein.

Nee, wij hebben helaas geen opslag bij onze bootverhuur. Maar je kunt aardig wat bagage meenemen in je boot.

Reserveer op tijd!

Zeker bij mooi weer en in de vakanties willen er veel meer mensen varen dan dat er bootjes te huur zijn.
Zorg dus dat je op tijd reserveert!

Zeker bij mooi weer en in de vakanties willen er veel meer mensen varen dan dat er bootjes te huur zijn.
Zorg dus dat je op tijd reserveert!

Nu reserveren >>

Share