AHOY, WIJ ZIJN BOATS4RENT

AHOY, WIJ ZIJN BOATS4RENT

Boats4rent Bootverhuur Amsterdam Crew
Boats4rent Amsterdamse Bootverhuur Crew

Boats4rent is een professionele, betaalbare en persoonlijke bootverhuur. Als je ons mailt of online een reservering bij ons maakt, wordt je geholpen door ons office team. En als je bij ons langs komt, zul je één of twee van onze vriendelijke service-medewerkers leren kennen. Zij wonen allemaal in Amsterdam en de meesten werken naast hun studie een paar dagen per week bij ons op de steiger. Zij geven je graag een goede persoonlijke instructie voordat je gaat varen en bieden je verdere ondersteuning waar gewenst of nodig.

Met elkaar willen we jou en je gezelschap optimaal laten genieten van de Amsterdamse grachten! Of je nou al jaren in Amsterdam woont, of hier op bezoek bent met je vrienden, familie of collega’s.

Hoe we dat doen?
* door fijne en degelijke fluisterbootjes te verhuren;
* met een persoonlijke service;
* voor de laagste tarieven van Amsterdam.

Waar wij zelf blij van worden?
Van al onze enthousiaste en terugkerende gasten! Hoe zij hun boottocht over de grachten en onze service hebben ervaren, kun je teruglezen in de vele positieve beoordelingen die zij in de loop der jaren hebben geschreven op TripAdvisor, Google en Facebook. En van de geur van zonnebrandcreme, de gezelligheid van de stad en een koud biertje na afloop van een dag hard werken in de buitenlucht.

Share