AHOY, WIJ ZIJN BOATS4RENT

Boats4rent Bootverhuur Amsterdam Crew
Boats4rent Amsterdamse Bootverhuur Crew

WIE ZIJN WIJ?

Boats4rent is een professioneel familiebedrijf. Bovenstaande foto is genomen op onze ‘familiedag’, bij andere bedrijven ook bekend als personeelsuitje.

Als je ons mailt of online een reservering bij ons maakt, wordt je geholpen door Fay, Roos of Jan Pieter. En als je bij ons langs komt, zul je één of twee van onze vriendelijke service-medewerkers leren kennen. Zij wonen allemaal in Amsterdam en de meesten werken naast hun studie een paar dagen per week bij ons op de steiger. Zij geven je graag een goede persoonlijke instructie voordat je gaat varen en bieden je verdere ondersteuning waar gewenst of nodig.

WAAR WORDEN WIJ BLIJ VAN?

Van al onze enthousiaste en terugkerende gasten! Hoe zij hun boottocht over de grachten en onze service hebben ervaren, kun je teruglezen in de vele positieve beoordelingen die zij in de loop der jaren hebben geschreven op TripAdvisor, Google en Facebook.

En van de geur van zonnebrandcreme, de gezelligheid van ‘De Pijp’ en een koud biertje na afloop van een dag hard werken in de buitenlucht…

WAT IS ONS DOEL?

Ons doel? Jou en je gezelschap optimaal te laten genieten van de Amsterdamse grachten! Of je nou al jaren in Amsterdam woont, of hier op bezoek bent met je vrienden, familie of collega’s.

Hoe we dat doen?
* door degelijke bootjes te verhuren;
* met een persoonlijke service;
* voor de laagste tarieven van Amsterdam.

Sloep Huren Amsterdam bij Boats4rent op Tripadvisor
Reserveer nu mijn bootje!