Locatie2018-10-14T23:04:09+00:00

WIJ ZIJN GESLOTEN GEDURENDE DE WINTERMAANDEN. IN MAART 2019 KUN JE WEER EEN SLOEP BIJ ONS HUREN. OP ONZE RESERVERINGSPAGINA KUN JE NU AL RESERVEREN ÉN DE BESTE BOOTTOCHTEN VOOR DE WINTERMAANDEN BEKIJKEN.

HET WESTERPARK: IDEALE PLEK OM JE BOOTJE TE HUREN

 • 10 min. van mooiste gracht A’dam
 • naast populaire Westergasfabriek
 • nabij bus- en tramhaltes
 • makkelijk parkeren
 • dichtbij topgrachten
 • aan leuk park
 • makkelijk met OV
 • makkelijk parkeren

BOOTVERHUUR DIRECT NAAST WESTERGASFABRIEK

Onze bootverhuur bevindt zich op een toplocatie net ten westen van het oude stadscentrum, aan het populaire Westerpark. Onze bootjes liggen direct naast de Westergasfabriek. Dit is een uitstekend begin- en eindpunt voor een mooie vaartocht door Amsterdam. In minder dan 10 minuten varen zit je op de Brouwersgracht. Deze wordt alom beschouwd als mooiste gracht van Amsterdam. Via de Brouwersgracht vaar je ook makkelijk de vier beroemdste hoofdgrachten op (Prinsengracht, Keizersgracht, Herengracht, Singel).

Het Westerpark is een zeer geliefde plek om te ontspannen. Je kunt er lekker in het park hangen, maar er is ook veel te beleven op het terrein van de Westergasfabriek. Er zitten leuke café’s, restaurants, winkeltjes, een bioscoop, TV-studio’s en nog veel meer. Ook wordt er van alles georganiseerd, waaronder markten en concerten.

Het kan zijn dat onze ligplaats voor jou niet handig is, bijvoorbeeld omdat je zelf in Amsterdam Zuid zit. Dan raden we je aan te varen bij Boaty Bootverhuur in Amsterdam Zuid, naast hotel Okura.

HOE KOM JE BIJ ONZE BOOTVERHUUR?

We verzoeken je om altijd van tevoren je boothuur te reserveren, online of telefonisch. Dan staat iemand van ons team buiten voor je klaar bij onze steiger. Die steiger ligt in het water direct naast de donkergroene ophaalbrug en de Bakkerswinkel op Polonceaukade 1.

De Bakkerswinkel is een ideale plek om voor of na het huren van je bootje even te gaan zitten voor ontbijt, lunch of een kop koffie met iets lekkers. Er is ook een meeneemwinkel waar je eten en drinken kunt kopen voor op de boot.

Vanuit de noordelijke Jordaan, de noordelijke grachtengordel en het Centraal Station kun je naar onze bootverhuur lopen (ca. 20-30 minuten). Een taxi kost normaal gesproken tussen de € 10 en € 20 vanuit hartje centrum. Parkeren is makkelijk aan de Haarlemmerweg tegenover onze steiger. Trams 3 en 5 en bus 18 en 21 vanaf station Amsterdam Centraal stoppen vlakbij.

Bootverhuur Amsterdam Westerpark Boats4rent
Bootverhuur Amsterdam Westergasfabriek Boats4rent

HOE KOM JE BIJ ONZE BOOTVERHUUR?

We verzoeken je om altijd van tevoren te reserveren, online of telefonisch. Dan staat iemand van ons team buiten voor je klaar bij onze steiger. Die ligt in het water direct naast de donkergroene ophaalbrug en de Bakkerswinkel op Polonceaukade 1.

De Bakkerswinkel is een ideale plek om voor of na het huren van je bootje te zitten voor ontbijt, lunch of koffie met iets lekkers. Er is ook een meeneemwinkel waar je eten en drinken kunt kopen voor op je boot.

Vanuit de noordelijke Jordaan, de noordelijke grachtengordel en Centraal Station kun je naar onze bootverhuur lopen (ca. 20-30 minuten). Een taxi kost meestal tussen € 10 en € 20 vanuit hartje centrum. Parkeren is makkelijk aan de Haarlemmerweg tegenover onze ligplaats. Trams 3 en 5 en bus 18 en 21 vanaf station Amsterdam Centraal stoppen vlakbij.

 • RESERVEER NU!
  voordeligste tarieven
BOOK NOW!
   best rates in town