FLUISTERBOOT HUREN AMSTERDAM

Met onze fluisterboten vaar je makkelijk, ontspannen en voordelig over de Amsterdamse grachten!

FLUISTERBOOT HUREN AMSTERDAM

Fluisterboot huren amsterdam

Een fluisterboot huren om te ontspannen met vrienden of familie

Een bootje huren in Amsterdam is een ideale activiteit met je vrienden of familie. Het is super ontspannen. Je bent buiten. Je bent met je eigen clan. Je hebt lekker wat te eten en te drinken meegenomen. En met een beetje geluk werkt het weer ook nog mee.

Fluisterboot huren in Amsterdam
Fluisterboot huren Amsterdam

Waarom een fluisterbootje huren bij Boats4rent?

 • makkelijk en ontspannen zelf varen
 • stevig en betrouwbaar

 • milieuvriendelijke elektrische motor

 • persoonlijke service
 • ruim 4,5 sterren op Tripadvisor & Google
 • laagste tarieven van Amsterdam
 • makkelijk zelf varen
 • stevig en betrouwbaar
 • milieuvriendelijk
 • persoonlijke service

 • hoge klanttevredenheid
 • laagste tarieven

Hoe werkt het huren van een fluisterboot?

Hoe werkt het huren van een fluisterboot?

1. je reserveert van tevoren

2. je boot ligt schoon en volgeladen voor je klaar

3. je krijgt uitleg over de besturing, regels en routes

4. en dan is het: genieten maar!

Fluisterboot Amsterdam

Zorgeloos varen

Zorgeloos varen

Onze bootjes zijn eenvoudig in de goede zin van het woord. Ze zijn niet luxe of snel, maar varen ontspannen en zijn makkelijk te besturen. Ook als je geen ervaring of vaarbewijs hebt.

De bootjes zijn stevig gebouwd en en ruim genoeg voor zes personen en wat bagage. De elektromotor is stil, uitstootvrij, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. En je hebt altijd voldoende groene stroom in de accu’s. Zo geniet je zorgeloos van je gezelschap en van al het moois dat de Amsterdamse grachten te bieden hebben.

Fluisterboot Amsterdam

De voordeligste fluisterboten van Amsterdam

De voordeligste fluisterboten van Amsterdam

Als je een fluisterbootje in Amsterdam wilt huren, ben je nergens voordeliger uit dan bij ons.
Je zit al een dagdeel (2 of 3 uur) op het water vanaf slechts €79.

Als je een fluisterbootje in Amsterdam wilt huren, ben je nergens voordeliger uit dan bij ons. Je zit al een dagdeel (3 of 4 uur) op het water vanaf slechts €79.

Tarieven per tijdsperiode (excl. € 2,50 belasting p.p.) Ma-Zon
2 uur varen €89 (of €79*)
3 uur varen €99 (of €89*)

Korting!

*Vertrek om 09:00, 09:30 of 10:00 uur en profiteer van 10 euro korting!
 
 
Fluisterboot Amsterdam

Wat zeggen onze gasten?

Wat zeggen onze gasten?

Ben je benieuwd hoe anderen het huren van een fluisterboot hebben ervaren?
Bekijk dan eens de honderden beoordelingen die onze gasten hebben geschreven.
Gemiddeld geven ze ons op Google en op Tripadvisor meer dan 4,5 sterren.

Ben je benieuwd hoe anderen het huren van een fluisterboot hebben ervaren? Bekijk dan eens de honderden beoordelingen die onze gasten hebben geschreven. Gemiddeld geven ze ons op Google en op Tripadvisor meer dan 4,5 sterren.

Hoe zien onze fluisterboten eruit?

Fluisterboot Amsterdam

Onze fluisterboten zijn van het type schouw, een robuust model dat al eeuwen op de Hollandse wateren wordt gebruikt om mee te vissen en te zeilen. Vroeger werd dit type boot gebouwd van hout of staal. Onze bootjes zijn gemaakt van een moderner materiaal: ongeverfd, licht en toch stevig aluminium.

Fluisterboot huren Amsterdam grachten

Hoe zien onze fluisterboten eruit?

Onze fluisterboten zijn van het type schouw, een robuust model dat al eeuwen op de Hollandse wateren wordt gebruikt om mee te vissen en te zeilen. Vroeger werd dit type boot gebouwd van hout of staal. Onze bootjes zijn gemaakt van een moderner materiaal: ongeverfd, licht en toch stevig aluminium.

Fluisterboot Amsterdam
Fluisterboot huren Amsterdam grachten

Veelgestelde vragen over onze fluisterboten

Een fluisterboot is een elektrisch aangedreven boot. In plaats van een diesel- of benzinemotor zorgt een elektromotor voor de voortstuwing. De daarvoor benodigde stroom zit in de accu’s aan boord. Een fluisterboot maakt veel minder lawaai dan boten met een verbrandingsmotor en vaart bovendien uitstootvrij, dus zonder uitlaatgassen. Dat is prettig voor alle opvarenden en voor het milieu.

Een fluisterboot varen is heel makkelijk. Hoe je dat doet, leggen we je in een paar minuten persoonlijk uit voordat je vertrekt. Je hebt geen vaarbewijs, rijbewijs of ervaring nodig.

Nee. Je mag zelf varen zonder vaarbewijs, rijbewijs of ervaring met boten. Je moet wél even goed opletten als wij je uitleggen hoe het werkt. En wat de belangrijkste regels op het water zijn.

Onze boten zijn voorzien van flinke accu’s die we elke nacht helemaal opladen. Dan kunnen ze weer een hele dag varen. Als wij je een boot verhuren, hoef je je geen zorgen te maken dat je stil komt te liggen zonder stroom.

Verwacht geen snelle of krachtig gemotoriseerde boot. De officiële maximumsnelheid op de Amsterdamse grachten is slechts 6 km/u. Onze boten zitten daar net onder (rond de 5 km/u). Dat is ongeveer loopsnelheid. Op die manier kun je echt genieten van de omgeving. En kan iedereen boven de 18 jaar zonder al te veel moeite de boot besturen. In een dagdeel kun je zeker een mooie route over de Amsterdamse grachten varen.

Op onze boten mogen maximaal zes personen. Dat is inclusief degene die vaart. Kinderen tellen ook mee als persoon.

Onze boten zijn 5 meter lang en ca. 1,70 meter breed. Ook met een maximale bezetting van zes personen zit je nog ruim genoeg. Er is er nog genoeg plek over om eten en drinken mee te nemen.

Net als een Tesla hebben onze bootjes een elektrische aandrijving en een aluminium casco. Maar daar houdt de vergelijking wel mee op. Je mag bij ons zeker een stille, schone en milieuvriendelijke boot verwachten. Ook krijg je gratis isolerende schuimzitjes mee. Maar verwacht verder geen luxe voor de voordeligste tarieven van Amsterdam.

Ja hoor, geen probleem.

Nee. Zo lang je de boot mee hebt, staat hij altijd aan. En je krijgt geen sloten mee. Tijdens de huurperiode ben jij volledig verantwoordelijk dat de boot niet gestolen wordt. Vandaar dat we met al onze huurders afspreken dat je wel van de boot af mag, maar dat er wel altijd iemand is die je boot in de gaten houdt. Dat betekent dat je prima even pauze kunt houden op een terras aan het water. Of dat je ergens even naar de WC kan. Maar met zijn allen gaan shoppen of een museum in is dus niet de bedoeling. Je hebt niet voor niks een boot gehuurd, dus gebruik hem ook lekker!

Onze fluisterboten zijn basic uitgerust. Je krijgt schuimzitjes mee om op te zitten, zwemvesten voor alle opvarenden en een grote gelamineerde waterkaart. Als je een koelbox of dekentjes wilt, moet je die zelf meenemen. Er is geen stopcontact aan boord. En ook geen muziekinstallatie. In Amsterdam is muziek verboden op open boten.

Onze boten zijn van het type ‘Hanzeschouw’, een van oorsprong veel gebruikt vissersbootje. Ze bieden even veel ruimte als een kleine sloep (voor maximaal zes personen). Maar ze zijn wat eenvoudiger gebouwd en uitgevoerd dan wat de meeste mensen onder een sloep verstaan.

Nee. Wij hebben alleen geheel open elektrische sloepen om zelf te besturen. Voor andere soorten huurboten (groter en luxueuzer, met een schipper) verwijzen we je graag door naar onze goede en betaalbare collega’s van Sloepvrienden, E-boats en Boot Huren Amsterdam. Een compleet overzicht van alle soorten vaartochten in Amsterdam vind je op de Rondvaartvergelijker.

Reserveer op tijd!

Lekker onbezorgd op een fluisterbootje door de grachten varen is een geliefde activiteit. Zowel bij Amsterdammers als bij toeristen.
Helemaal als het weer een beetje mee zit. Dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Lekker onbezorgd op een fluisterbootje door de grachten varen is een geliefde activiteit. Zowel bij Amsterdammers als bij toeristen. Helemaal als het weer een beetje mee zit. Dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Sloep huren Amsterdam

Wil je liever een sloep huren met schipper en je door Amsterdam laten varen? Ook dat is mogelijk! Wij hebben voor je op een rijtje gezet waar je allemaal op moet letten als je een grote sloep wilt huren en waar je het voordeligst uit bent.

Sloep huren Amsterdam
Sloep huren Amsterdam

Share