GAY PRIDE 2020 SLOEP HUREN

HOE WERKT EEN SLOEP HUREN VOOR DE GAY PRIDE?

  • ophalen tussen 8.30 en 10.30 uur
  • terugbrengen tussen 17.00 en 20.00 uur
  • € 299 (incl. ligplaatsvignet!)
  • max. 6 pers. per boot
  • ophalen 8.30-10.30
  • terug 17.00-20.00
  • € 299 (inclusief ligplaatsvignet!)
  • max 6 p/boot
Bootje Huren Gay Pride Amsterdam Boats4rent

GAY PRIDE: BELEEF HET MEE OP HET WATER!

GAY PRIDE: BELEEF HET MEE VANAF HET WATER!

Het hoogtepunt van de jaarlijkse Gay Pride is de Canal Parade, elke eerste zaterdag van augustus. Vele honderdduizenden bezoekers komen op hun bootjes en op de kades de hele middag kijken naar de optocht van zo’n 8o feestboten.

HOE WERKT HET HUREN VAN EEN SLOEP VOOR DE GAY PRIDE?

HOE WERKT HET HUREN VAN EEN SLOEP MET GAY PRIDE?

Voor het beste zicht op de parade en de meest intense belevenis kun je je eigen sloep huren. Voor het begin van de parade kun nog een leuk stukje varen over de Amsterdamse grachten en de Amstel, voordat je aanmeert op je ligplaats om het spektakel aan je voorbij te zien trekken.

Tijdens de Gay Pride kun je je bootje alleen huren voor de hele dag. Je mag je bootje op komen halen tussen 8.30 en 10.30 uur. En we verwachten je weer terug tussen 17.00 en 20.00 uur. Er mogen maximaal zes personen op één boot, vanwege de vergunning en de verzekering.

Rent a Boat Gay Pride Amsterdam Boats4rent

WAT KOST HET HUREN VAN EEN SLOEP VOOR DE GAY PRIDE EN HOE KUN JE HEM RESERVEREN?

WAT KOST EEN SLOEP VOOR DE GAY PRIDE EN HOE KUN JE HEM RESERVEREN?

Dit jaar moeten huurboten voor het eerst een ligplaatsvignet kopen om langs de route van de Gay Pride te mogen liggen. Een deel van deze extra kosten nemen wij zelf voor onze rekening en een deel berekenen we door aan onze klanten. Dat betekent dat het huren van een bootje met de Gay Pride dit jaar helaas iets hoger uitvalt dan in voorgaande jaren.

Het tarief voor het huren van een sloep voor de Gay Pride is nu € 299,- voor de hele dag (excl. 1,50 tourbelasting p.p.). Dit tarief is inclusief het ligplaatsvignet van € 60,- en verreweg het voordeligste tarief dat je in Amsterdam zult vinden. Wacht niet te lang en boek nu online je sloep voor de Gay Pride (klik op de kalender op de eerste zaterdag van augustus en kies voor ‘de hele dag varen’).

Reserveer nu mijn bootje!