Gay Pride2018-04-10T09:26:45+00:00

SLOEP HUREN GAY PRIDE

HOE WERKT EEN SLOEP HUREN VOOR DE GAY PRIDE?

 • ophalen tussen 9.00 en 11.00 uur
 • terugbrengen tussen 17.00 en 20.00 uur
 • € 250 all-in
 • max. 6 pers. per boot
 • ophalen 9.00-11.00
 • terug 17.00-20.00
 • € 250 all-in
 • max 6 p/boot

KOM EEN SLOEP HUREN VOOR DE GAY PRIDE!

Het hoogtepunt van de jaarlijkse Gay Pride is de Canal Parade, elke eerste zaterdag van augustus. Vele honderdduizenden bezoekers komen op hun bootjes en op de kades de hele middag kijken naar de optocht van zo’n 8o feestboten.

Voor het beste zicht op de parade en de meest intense belevenis kun je je eigen sloep huren. Voor het begin van de parade kun nog een leuk stukje varen over de Amsterdamse grachten en de Amstel, voordat je een mooie plek uitzoekt om aan te meren en het spektakel aan je voorbij te zien trekken. Als je het een beetje handig aanpakt, zit (of sta, of dans) je letterlijk op de eerste rij.

Tijdens de Gay Pride kun je je bootje alleen huren voor de hele dag. Je mag je bootje op komen halen tussen 9.00 en 11.00 uur. En we verwachten je weer terug tussen 17.00 en 20.00 uur. Er mogen maximaal zes personen op één boot, vanwege de vergunning en de verzekering.

Het tarief voor het huren van een sloep voor de Gay Pride is € 250,- voor de hele dag. Dit tarief is all-in en het voordeligste dat je in Amsterdam zult vinden. Wacht niet te lang en boek nu online je sloep voor de Gay Pride (klik op de kalender op de eerste zaterdag van augustus en kies voor ‘de hele dag varen’).

We zien je graag met de Gay Pride, tot dan!

Rent a Boat Gay Pride Amsterdam Boats4rent
Bootje Huren Gay Pride Amsterdam Boats4rent

HUUR JE EIGEN SLOEPJE VOOR DE GAY PRIDE

De Canal Parade, op de eerste zaterdag van augustus, is het absolute hoogtepunt van de jaarlijkse Gay Pride. Vele honderdduizenden bezoekers staan dan langs de grachten en op hun bootjes te kijken naar de geweldige optocht van zo’n 8o feestboten.

Het beste zicht en de meest intense belevenis heb je vanaf je eigen boot. Je kunt bij ons een sloep huren en voordat de parade begint nog een leuk stukje varen over de Amsterdamse grachten en de Amstel. Daarna zoek je een mooie plek uit om aan te meren en het spektakel aan je voorbij te zien trekken. Als je het een beetje handig aanpakt, zit (of sta, of dans) je letterlijk op de eerste rij!

Voor de Gay Pride kun je je sloep alleen huren voor de hele dag. Je mag je sloep op komen halen tussen 9.00 en 11.00 uur ’s ochtends. En we verwachten je weer terug tussen 17.00 en 20.00 uur ’s avonds. Er mogen maximaal zes personen op een boot.

Het tarief voor het huren van een sloep tijdens de Gay Pride is € 250 voor de hele dag. Dat bedrag is all-in; voordeliger ga je in Amsterdam niet vinden. Wacht niet te lang en reserveer nu online je sloep voor de Gay Pride (selecteer de eerste zaterdag van augustus en kies ‘de hele dag varen’).

We zien je graag met de Gay Pride!

 • voordeligste tarieven
  RESERVEER NU!
  persoonlijke service
 • RESERVEER NU!
  voordeligste tarieven
BOOK NOW!
   best rates in town