Koningsdag2018-03-27T22:58:56+00:00

SLOEP HUREN KONINGSDAG

HOE WERKT EEN SLOEP HUREN OP KONINGSDAG?

 • ophalen tussen 9.00 en 11.00 uur
 • terugbrengen tussen 17.00 en 19.00 uur
 • € 300 all-in
 • max. 6 personen per boot
 • start 9.00-11.00
 • einde 17.00-19.00
 • € 300 all-in
 • max 6 p / boot

HUUR EEN SLOEP VOOR KONINGSDAG, HÉT FEEST VAN HET JAAR!

Op Koningsdag, elk jaar op 27 april, is het feest in de hele stad. En zeker ook op de grachten. Het is een drukte van belang op het water, met een enorme hoeveelheid grote en kleine feestboten die langzaam van de ene naar de andere leuke plek varen. Zowel op het water als op de wal vind je om de haverklap feestjes met DJ’s en live muziek. En je kunt overal lekkere hapjes en drankjes kopen. Je eigen sloep huren is een geweldige manier om dit gigantische feest te beleven!

Het mooie van een bootje huren met Koningsdag is dat je middenin het feestgebeuren zit, zonder dat je zelf de hele dag tussen de mensenmassa’s hoeft te slenteren. De kans is groot dat je her en der een tijdje blijft hangen met je bootje. Ons advies: geniet ervan en go with the flow. Hele strakke tijdafspraken zijn nauwelijks te maken op een dag als Koningsdag. Vandaar dat je onze bootjes dan alleen voor de hele dag kunt huren. Je kunt je bootje op komen halen tussen 9.00 en 11.00 uur en terugbrengen tussen 17.00 en 19.00 uur. Er geldt net als op alle andere dagen een maximum van zes personen per boot. Dat is het maximum voor onze vergunning en onze verzekering.

Het huren van een sloep voor de hele Koningsdag kost € 300,-. Dat tarief is all-in en het voordeligste dat je in Amsterdam zult vinden. Wacht niet te lang met reserveren, anders ben je waarschijnlijk te laat! Reserveer nu je sloep voor Koningsdag (27 april aanklikken, kies optie ‘hele dag’).

We zien je graag met Koningsdag!

Sloep huren Koningsdag Amsterdamse grachten Boats4rent
Koningsdag Sloep Huren Amsterdam Boats4rent

HUUR EEN SLOEP VOOR KONINGSDAG!

Op Koningsdag (27 april) is het feest in de hele stad, en zeker ook op de grachten. Een enorme hoeveelheid grote en kleine feestboten vaart langzaam van de ene naar de andere leuke plek. Om de haverklap kom je bij feestjes met DJ’s en live muziek. En onderweg kun je overal lekkere hapjes en drankjes kopen. Je eigen sloep huren is een geweldige manier om dit feest mee te beleven!

Het mooie van een bootje huren op Koningsdag is dat je veel beleeft zonder dat je de hele dag tussen de mensenmassa’s hoeft te slenteren. De sfeer op het water is supergezellig en ontspannen. Waarschijnlijk blijf je her en der -al dan niet vrijwillig-  een poosje hangen, dus het is lastig hele strakke tijden af te spreken. Vandaar dat onze bootjes op Koningsdag alleen voor de hele dag te huren zijn. Je kunt je bootje ophalen tussen 9.00 – 11.00 uur en terugbrengen tussen 17.00 – 19.00 uur. Er geldt een maximum van zes personen per boot.

Het huren van een sloep op Koningsdag kost € 300,-. Dat tarief is all-in en een betere prijs ga je niet vinden in Amsterdam. Reserveer nu je sloep voor Koningsdag (27 april aanklikken, kies optie ‘hele dag’), voordat we zijn volgeboekt!

Graag tot Koningsdag!

 • voordeligste tarieven
  RESERVEER NU!
  persoonlijke service
 • RESERVEER NU!
  voordeligste tarieven
BOOK NOW!
   best rates in town