KONINGSDAG 2020 SLOEP HUREN

HOE WERKT EEN SLOEP HUREN OP KONINGSDAG?

  • ophalen tussen 9.00 en 11.00 uur
  • terugbrengen tussen 17.00 en 19.00 uur
  • € 299 per boot
  • max. 6 personen per boot
  • start 9.00-11.00
  • einde 17.00-19.00
  • € 299 per boot
  • max 6 p / boot
Koningsdag Sloep Huren Amsterdam Boats4rent

KONINGSDAG: FEEST VAN HET JAAR, OOK OP DE GRACHTEN!

KONINGSDAG: FEEST VAN HET JAAR!

Op Koningsdag, elk jaar op 27 april, is het feest in de hele stad. En zeker ook op de grachten. Het is een drukte van belang op het water, met een enorme hoeveelheid grote en kleine feestboten die langzaam van de ene naar de andere leuke plek varen. Zowel op het water als op de wal vind je om de haverklap feestjes met DJ’s en live muziek. En je kunt overal lekkere hapjes en drankjes kopen. Je eigen sloep huren is een geweldige manier om dit gigantische feest te beleven!

HOE WERKT HET HUREN VAN EEN SLOEP OP KONINGSDAG?

HOE WERKT HET HUREN VAN EEN SLOEP OP KONINGSDAG?

Het mooie van een sloep huren op Koningsdag is dat je veel beleeft zonder dat je de hele dag tussen de mensenmassa’s hoeft te slenteren. De sfeer op het water is supergezellig en ontspannen. Waarschijnlijk blijf je her en der -al dan niet vrijwillig-  een poosje hangen, dus het is lastig hele strakke tijden af te spreken. Vandaar dat onze bootjes op Koningsdag alleen voor de hele dag te huren zijn. Je kunt je bootje ophalen tussen 9.00 – 11.00 uur en terugbrengen tussen 17.00 – 19.00 uur. Er geldt een maximum van zes personen per boot.

Sloep huren Koningsdag Amsterdamse grachten Boats4rent

WAT KOST HET HUREN VAN EEN SLOEP OP KONINGSDAG EN HOE KUN JE HEM RESERVEREN?

WAT KOST EEN SLOEP OP KONINGSDAG EN HOE KUN JE HEM RESERVEREN?

Het huren van een sloep voor de hele Koningsdag kost € 299,- (excl. 1,50 tourbelasting p.p.) . Dat tarief is het voordeligste dat je in Amsterdam zult vinden. Wacht niet te lang met reserveren, anders ben je waarschijnlijk te laat! Reserveer nu je sloep voor Koningsdag 2020 (27 april aanklikken, kies optie ‘hele dag’).

Reserveer nu mijn bootje!