LEUKE HORECA WESTERPARK

Het Westerpark en omgeving is een aantrekkelijk deel van de stad met volop leuke restaurants, café’s, koffietentjes en andere horeca. Dit gebied ligt vlakbij het centrum, maar is nog niet zo druk en overspoeld met toeristen als het centrum van Amsterdam. Dus waarom (terug) het drukke centrum in als er zoveel te genieten valt op een paar minuten lopen van onze bootverhuur? Hieronder vind je een lijst van onze favoriete horeca in Westerpark:

Bakkerswinkel Amsterdam West naast Boats4rent Bootverhuur

1. De Bakkerswinkel West

1. De Bakkerswinkel West

Onze directe buren van de Bakkerswinkel West zijn een absolute aanrader voor ontbijt, lunch of koffie met wat lekkers. In het prachtige gebouwtje naast onze ligplaats is het altijd gezellig. Er werkt gastvrij en vriendelijk personeel en het eten is er vers, lekker en betaalbaar. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van de Bakkerswinkel West.

Micro Brewery Troost Westergasfabriek close to Boats4rent Boat Rental

2. Brouwerij Troost

2. Brouwerij Troost

Deze sympathieke echt Amsterdamse brouwerij timmert hard aan de weg. Op hun locatie op het Westergasterrein wordt volop gebrouwen. Er zijn altijd meer dan 10 eigen bieren op de tap, van regulier pils tot I.P.A’s, weizen, bokbieren en andere seizoensbieren. Je kunt ze allemaal proeven in het grote café of buiten op het terras en voor bijpassend eten kun je er ook terecht. Voor grote groepen is het aan te raden vooraf te reserveren. Ook mogelijk: een rondleiding door de brouwerij en een eigen biertap.  En dat allemaal op één minuut lopen van Boats4rent! Kijk voor meer info op de website van Brouwerij Troost.

Cafe Restaurant Amsterdam Westerpark nabij Boats4rent

3. Café Restaurant Amsterdam

3. Café Restaurant Amsterdam

Dit populaire restaurant is gehuisvest in een indrukwekkend stuk industrieel erfgoed. In het interieur zie je nog steeds terug dat dit de enorme machinekamer was van het oude waterpompstation, dat hier vanaf het begin tot de jaren ’80 van de vorige eeuw zijn werk deed. Café restaurant-Amsterdam is lekker ruim opgezet en je kunt ook buiten op het terras aan het water zitten. Er is een enorme kaart waarop iedereen wel wat lekkers vindt. Dit restaurant is ook zeer geschikt voor grote groepen en zelfs voor kinderen. Vanaf de steiger van Boats4rent is het vijf minuten lopen. Meer informatie vind je op de website van Café Restaurant Amsterdam.

Restaurant Jun recommended by Boats4rent Boat Rental Amsterdam

4. Indonesisch restaurant Jun

4. Indonesisch restaurant Jun

Iets verder weg van onze ligplaats ligt Indonesisch restaurant Jun. Dit is geen ‘toko’ zoals je ze veel tegenkomt, maar een echt Indonesisch specialiteitenrestaurant. De 15 minuten lopen of 5 minuten fietsen vanaf onze ligplaats zijn het zeker waard. Bij Jun wordt je echt in de watten gelegd, met uitstekende service en met heerlijk eten vol oosterse kruiden en specerijen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van restaurant Jun.

We hopen dat je na het lezen van bovenstaande tips lekkere trek hebt gekregen. Proost & eet smakelijk!
Tip: voorkom teleurstellingen en reserveer zowel je boot als je eten van tevoren.

Reserveer nu mijn bootje!