VAARROUTES DOOR AMSTERDAM

Bootje / sloep huren voor dagdeel of hele dag

Bij Boats4rent kun je een bootje huren voor een dagdeel of een hele dag. Een dagdeel van drie uur is voldoende om een prachtige route te varen langs vele hoogtepunten van Amsterdam. Voor wie verder wil varen of het heel rustig aan wil doen, bestaat ook de mogelijk om een sloep voor een periode van vier uur te huren, of zelfs voor een hele dag van max. tien uur.

Kaart en persoonlijk advies inbegrepen bij huren van bootje

Je krijgt van ons een grote waterkaart van Amsterdam mee en we geven je voor vertrek graag wat tips mee voor onderweg. Je kunt er voor kiezen om je eigen plan te trekken, maar uiteraard geven we je ook graag wat tips voor mooie routes. Op onze waterkaart staat een mooie route ingetekend die je vanaf onze ligplaats aan het Westerpark binnen drie uur meeneemt over de grachtengordel, de Amstel, de Plantagebuurt en de Nieuwmarktbuurt. Ook voor een periode van vier uur hebben we leuke suggesties voor je, bijvoorbeeld een extra stuk varen in Zuid of in Oost.

Bijna alle grachten in de Amsterdamse binnenstad en de Amstel zijn bevaarbaar met onze huurbootjes. Om veiligheidsredenen zijn alleen het IJ, de Kostverlorenvaart en de Nieuwe Meer verboden gebied voor huurbootjes.

Laagste tarieven bootverhuur online te reserveren

Wij hebben de meest voordelige tarieven voor sloephuur in Amsterdam. Reserveer nu online!